volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Hoofdsponsor Rabobank

Waarom sponsort Rabobank Kampong?

Rabobank en Kampong Hockey werken al meer dan 20 jaar samen en hebben hun samenwerking versterkt op het gebied van top- en breedtehockey, de business club, het nieuwe clubhuis en nieuwe hoofdveld met tribune en maatschappelijke initiatieven. Per 2020 is deze samenwerking uitgebreid met het sponsoren van Kampong Voetbal.

Sport is belangrijk voor de sociale cohesie in de samenleving. Kampong is een toonaangevende vereniging die lokaal actief en betrokken is en zo een belangrijke maatschappelijke rol in Utrecht en omgeving vervult. Dit past uitstekend bij de coöperatieve gedachte van Rabobank.Rabobank en Kampong

Kampong heeft de ambitie in Nederland voorop te lopen als duurzame en gezonde sportvereniging. Ook Rabobank wil hier vanuit haar maatschappelijke ambitie aan bijdragen. Samen met onze horecapartner Nummer Veertien streven we ernaar onze sporters en bezoekers te voorzien van gezonde voeding in een schone, aantrekkelijke omgeving.

Binnen Kampong is een projectgroep, waar ook sporters deel van uit maken, continu bezig om met horecapartner Nummer Veertien het aanbod vanuit de keuken verantwoord en gezond te houden. Nieuwe gerechten en gezonde, vegetarische snacks sieren nu de menukaart en ook lokaal duurzaam aanbod wordt toegevoegd. Rabobank wil samen met Kampong toonaangevend zijn als gezonde sportvereniging.


Naar de website van de Rabobank

 
Powered by LISA