volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Route & Parkeren

Openbaar vervoer:

Streekbus
Neem vanaf het Centraal Station streekbus 41 en stap uit bij de halte 'Laan van Maarschalkerweerd'. Als je de straat oversteekt, bevind je je bij de ingang van het Kampong complex.

Sneltram
Neem vanaf het Centraal Station Tram 22 - de "Uithoflijn" - richting het Utrecht Science Park. Stap uit bij halte Stadion Galgenwaard en loop een klein stukje terug; links ligt het Kampong complex.


Route per auto:

Vanaf de A12: volg ring Utrecht Zuid, neem afrit 18 Houten, bij rotonde richting Lunetten kiezen, neem afslag Stadion Galgenwaard.
Onderaan afrit bij verkeerslichten rechtsaf (Herculeslaan), rechts aanhouden (Laan van Maarschalkerweerd), na de tramovergang ligt links ligt het Kampong complex.

Vanaf de A28: rijdt de A28 helemaal uit en sla linksaf. Neem de eerste afslag rechts (Stadion Galgenwaard); onderaan afslag linksaf onder de grote weg door, bord richting Bunnik volgen (Herculeslaan); rechts aanhouden (Laan van Maarschalkerweerd), na de tramovergang ligt links ligt het Kampong complex


 

Parkeren bij SV Kampong:   

De parkeerplaats aan de Laan van Maarschalkerweerd is voor alle Kampongverenigingen. Het aantal parkeerplaatsen is helaas niet voldoende voor alle sporters. Achter de nieuwe hockeyvelden zijn nieuwe parkeerplaatsen aangelegd door de gemeente.

Op dagen dat FC Utrecht thuis speelt staan er stewards van FC Utrecht bij de ingang van het Kampongterrein om te voorkomen dat de voetbalsupporters op de Kampong parkeerplaatsen gaan staan. Zolang is plaats is laten zij de Kampongspelers en hun gasten toe (op basis een overzicht met de thuisspelende teams). 

Parkeergarages:
Bij Stadion Galgenwaard bevindt zich een Q-park
Ook is er de mogelijkheid om te parkeren in het Transferium op de Uithof; het Utrecht Science Park en daarna tramlijn 22 te nemen. De tram rijdt niet in de late avond.

 


 
Powered by LISA