volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Arnaud Naeff Fonds 
Kampong coryfee Arnaud Naeff staat voor plezier in hockey. Voor iedereen, maar in het bijzonder voor de breedtejeugd. Hoe hij dat doet? Via zijn fonds, het Arnaud Naeff Fonds (ANF). Het fonds zorgt al jaren voor plezier. 

Word jij ook lid van deze mooie, bijzondere club? Het Arnaud Naeff Fonds zet zich al jaren in om kinderen, en sinds 2021 ook de breedte senioren, een plezierige tijd op Kampong te geven. Soms door eigen initiatieven en soms door een financiĆ«le bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten.

Arnaud Naeff heeft 50 jaar lang training gegeven aan de jeugd op Kampong Hockey. Bij 'Naud' staat het plezier in het spelletje voorop. Of je nu wint of verliest, in een breedte- of in een topteam speelt... hij is gelukkig als iedereen met een glimlach op Kampong rondloopt. 

Naud is zelf ook nog iedere week op de club te vinden. Bekijk hier de documentaire 'Een leven lang Kampong'.  De Club van NaudWe hebben besloten de Club van Naud op te richten. Het is een club van mensen die het ANF een warm hart toedragen en het werk van Naud willen laten voortzetten, plezier in het hockey mogelijk blijven maken. 

Om al onze supergave activiteiten te kunnen blijven organiseren, hebben we 50 mensen nodig die €100,- willen doneren.  Hoe word ik lid van de Club van Naud? Door €100,- over te maken op rekeningnummer NL53 RABO 0369 2282 43. Een jaarlijkse incasso zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. 

Waarom word ik lid van de Club van Naud? Omdat ik de breedtejeugd wil steunen met mooie initiatieven naast de reguliere Kampong activiteiten. Maak ik ANF blij? Je maakt Naud, zijn fonds en natuurlijk de breedtejeugd  en breedtesenioren ongelooflijk gelukkig met jouw donatie!! Wij zorgen dan met elkaar voor die extra glimlach. 

Help je ons? Dat zou fantastisch zijn. 
 
 
Topspelers Jip Janssen (H1) en Jutta van Crevel (D1) zijn ambassadeurs van ANF. 

Donaties zijn welkom op rekeningnummer NL53 RABO 0369 2282 43 o.v.v. Arnaud Naeff Fonds. 
Contact: [email protected] (met 3 x fff!)
 
Powered by LISA