volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Kampong Tenue & Kleding


Nieuwe leden:
Voor nieuwe leden geldt dat ze hun Kampongshirt kunnen ophalen in de winkel. Geef je naam en lidnummer door en ga naar huis met een spiksplinternieuw bruikleenshirt! 

Kampong clubtenue
Het Kampong clubtenue bestaat voor de dames/meisjes uit een wit shirt met blauwe zijstreep, een blauwe rok met witte zijstreep en blauwe kousen.
De heren/jongens spelen in een blauw shirt met witte zijstreep, een wit short met blauwe zijstreep en blauwe kousen. Alle kledingstukken zijn voorzien van het  Kampong logo.
Het Kampongtenue is uitsluitend verkrijgbaar bij Intersport Twinsport, Potterstraat 2, Utrecht. Het wedstrijdshirt is op vertoon van je lidnummer op te halen. De sokken, je short/rokje koop je gewoon zelf en zijn niet nog gewoon hetzelfde als vorig jaar. 

Is het Kampong clubtenue verplicht?
De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht. Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de kousen duidelijk afwijken van de kleur van het shirt en de kousen van de ontvangende vereniging. Het Kampong uittenue bestaat in die gevallen voor alle hockeyspelers uit een rood shirt en rode kousen. Het Kampong keepersshirt bestaat in de kleuren zwart en blauw.

Het officiële rode Kampong uitshirt en de rode sokken zijn niet verplicht, je mag ook een willekeurig ander rood shirt gebruiken voor jouw uitwedstrijd.

Bruikleenregeling wedstrijdshirt
Bij Kampong is een aantal jaren geleden gekozen voor een bruikleenregeling voor wat betreft de wedstrijdshirts. Dat betekent dat je tegen betaling van €12,00 per jaar (dit wordt jaarlijks met de contributie geïnd) voor een periode van 3 jaar een wedstrijdshirt mag gebruiken. Als je stopt met hockeyen lever je je shirt weer in, zodat we weer een nieuw lid blij kunnen maken met een shirt.

Keepersshirts 
Voor keepers geldt dat zij via Kampong zelf een shirt kunnen ophalen. Neem hiervoor contact op met de kledingcommissie via [email protected].

Shirts voor topjeugd en D2 / H2
De lijnteams krijgen vanuit Kampong een shirt met bedrukking van een sponsor. Deze shirts worden via de coach / manager uitgedeeld.
Voor iedereen geldt wel: Lever je oude wedstrijdshirt in, die shirts worden gerecycled en kunnen we inleveren bij Reece tegen een kleine vergoeding. 
Stop je shirt én een briefje met je naam en lidnummer erop in een tasje/zakje/envelop en gooi 'm in de blauwe kledingkliko van Kampong Hockey in het clubhuis bij de entree. 

Als je stopt met hockeyen
Lever dan je wedstrijdshirt weer in. Dit shirt is een bruikleenshirt en blijft eigendom van Kampong Hockey. Lever ná je laatste wedstrijd en in ieder geval vóór 1 juli 2022 je shirt in!
Stop je shirt én een briefje met je naam en lidnummer erop in een tasje/zakje/envelop en gooi 'm in de blauwe kledingkliko van Kampong Hockey in het clubhuis bij de entree. Doe dit op tijd om een boete te voorkomen;-).Wedstrijdshirt te klein?
Mocht je wedstrijdshirt te klein (of te groot) zijn geworden, dan kun je tijdens het seizoen je shirt altijd ruilen voor een andere maat bij Intersport Twinsport op vertoon van je lidnummer. Geef eerst even je nieuwe maat door aan de kledingcommissie via [email protected], zodat we je maat eerst kunnen aanpassen in het systeem: 030-2511420. Pas daarna kun je je shirt ruilen bij de Intersport!


Trainingskleding bij Intersport
Koop hier je nieuwe stick, bitje of scheenbeschermers, maar koop je ook de rest van je tenue of je trainingskleding, trainingspakken, teamtruien en -vesten bij Intersport Twinsport!
 

Spaar voor korting
•  Download de INTERSPORT CLUB-app in Google Play of de App Store.
•  Kies bij 'Meer' voor 'Groepen' en meld je aan met activatiecode kamponghockey
•  Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
•  Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
•  Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.
•  Je spaart ook nog eens 2,5% voor ons als club!

NIEUW: Webshop
We hebben een webshop! Bestel je rokje, sokken en uittenue eenvoudig met een paar clicks. Ook voor je teamkleding of trainingskleding kun je nu uitgebreid online shoppen!
Neem eens een kijkje in de webshop !

Voor het ruilen / ophalen van je wedstrijdshirt moet je nog wel langsgaan in de winkel. Het wedstrijdshirt is een bruikleenshirt en alleen voor leden van Kampong op te halen.

Surf snel naar de webshop:
Zelf kleding laten bedrukken met een sponsor / logo

De naam Kampong, SV Kampong en het logo "huisje met palmboom”, het desahuisje, zijn gedeponeerd en beschermd en mogen niet zomaar gebruikt worden.
Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen.

Wil jij er komend seizoen tiptop uitzien met jouw team en vind je dat daarbij teamkleding niet mag ontbreken? Onze sponsor Your Style op de Voorstraat kan voor jullie de bedrukking verzorgen. Kijk eens op hun website voor een leuke sweater of stoer jack: www.yourstyle.nl.

Intersport Twinsport
Wil je liever kleding van onze kledingsponsor Reece? Ga dan eens kijken bij Intersport onze sponsor: www.intersporttwinsport.nl 

Hoe zit dat met het Kamponglogo en trainingskleding?
We vinden het leuk als jouw team een Kamponglogo op de teamkleding heeft, maar we willen daarbij de afspraken met onze sponsoren respecteren.
Dat betekent dat het niet mogelijk is om een Kamponglogo te laten drukken op kleding van een ander sportmerk dan Reece. 
Kies je voor merkloze kleding, dan is het Kamponglogo geen probleem!
Het Kamponglogo kun je laten drukken door Your Style; zij hebben het logo in bezit.

Bedrukking van je wedstrijdshirt met een sponsor
Het zelf bedrukken van de blauwe / witte wedstrijdshirts is niet toegestaan, aangezien voor de wedstrijdshirts een bruikleenregeling geldt en de shirts eigendom zijn en blijven van Kampong Hockey. 
Bijvoorbeeld de lijnteams krijgen gesponsorde en bedrukte wedstrijdkleding vanuit Kampong.
Wil je toch als sponsor op het wedstrijdshirt van een team komen te staan? Neem dan contact op met Kampong, we sluiten dan een sponsorovereenkomst met je af, waarbij je dan officieel sponsor wordt van Kampong en een vermelding op onze website en app krijgt.

Bedrukking teamkleding met een sponsor
Wil je een sponsor op je teamkleding laten drukken? Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen aan [email protected].

Alvast bedankt voor het respecteren van bovenstaande richtlijnen!


Overige vragen? 
Mail naar [email protected] 
Powered by LISA