volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Sponsormogelijkheden

Enorm bereik sponsoruitingen
Kampong Hockey heeft meer dan 3.300 leden, 90 seniorenteams, 120 jeugdteams, 51 bedrijfshockeyteams en 30.000 bezoekers uit de regio van andere verenigingen. Ook zijn er nog eens 3.000 andere sporters op het terrein. Deze groepen zijn voor het Utrechtse bedrijfsleven bijzonder interessant.

Sponsoring op maat
Diverse sponsoren en Business Clubleden hebben de weg naar Kampong Hockey al gevonden. Maar er is natuurlijk ruimte voor meer. Team Sponsoring van Kampong Hockey heeft voor ieder bedrijf en voor iedere beurs een passend pakket met presentatiemogelijkheden om onze doelgroepen te bereiken, want iedere sponsor heeft unieke behoeften.

Meer informatie
Heb je interesse in Kampong Hockey's ambitie en wil je meer weten over de presentatiemogelijkheden? Mail ons dan op [email protected] of bel voor een afspraak naar 030 - 2511420.
Zelf kleding laten bedrukken met een sponsor / logo

De naam Kampong, SV Kampong en het logo "huisje met palmboom”, het desahuisje, zijn gedeponeerd en beschermd en mogen niet zomaar gebruikt worden.
Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen.

Wil jij er komend seizoen tiptop uitzien met jouw team en vind je dat daarbij teamkleding niet mag ontbreken? Onze sponsor Your Style op de Voorstraat kan voor jullie de bedrukking verzorgen. Kijk eens op hun website voor een leuke sweater of stoer jack: www.yourstyle.nl.

Intersport Twinsport
Intersport Twinsport
Wil je liever kleding van onze kledingsponsor Reece? Ga dan eens kijken bij Intersport, onze sponsor: www.intersporttwinsport.nl 

Hoe zit dat met het Kamponglogo op trainingskleding?
We vinden het leuk als jouw team een Kamponglogo op de teamkleding heeft, maar we willen daarbij de afspraken met onze sponsoren respecteren.
Dat betekent dat het niet mogelijk is om een Kamponglogo te laten drukken op kleding van een ander sportmerk dan Reece. 
Kies je voor merkloze kleding, dan is het Kamponglogo geen probleem!
Het Kamponglogo kun je laten drukken door Your Style; zij hebben het logo in bezit.

Bedrukking van je wedstrijdshirt met een sponsor
Het zelf bedrukken van de blauwe / witte wedstrijdshirts is niet toegestaan, aangezien voor de wedstrijdshirts een bruikleenregeling geldt en de shirts eigendom zijn en blijven van Kampong Hockey. 
Bijvoorbeeld de lijnteams krijgen gesponsorde en bedrukte wedstrijdkleding vanuit Kampong.
Wil je toch als sponsor op het wedstrijdshirt van een team komen te staan? Neem dan contact op met Kampong, we sluiten dan een sponsorovereenkomst met je af, waarbij je dan officieel sponsor wordt van Kampong en een vermelding op onze website en app krijgt.

Bedrukking teamkleding met een sponsor
Wil je een sponsor op je teamkleding laten drukken? Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen aan [email protected].

Alvast bedankt voor het respecteren van bovenstaande richtlijnen!

Team Sponsoring is bereikbaar per mail via [email protected]l of bel Willemijn van der Vlugt op het hockeykantoor: 030 – 251 14 20Club acties van Sponsoren

1. Sparen voor je club bij INTERSPORT!


Graag introduceert INTERSPORT Twinsport als trotse nieuwe (kleding)sponsor van Kampong Hockey hun speciale INTERSPORT VIP-app: "Spaar voor je club"-programma! Een VIP-programma waarbij je als lid van Kampong Hockey bij bijna al je aankopen kunt sparen voor korting op je volgende aankoop bij INTERSPORT.

Hoe kun je sparen?
Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app downloadt. Doe dat gratis bij Google Play en de App store.
Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen: 

?  Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
?  Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
?  Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.
 

Wat is er nu zo bijzonder aan deze app voor ons als Kampong?
Als jij lid wordt in de VIP-app en je geeft aan dat je van Kampong bent,  dan wordt er op elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor ons als club!
Dus aan het einde van elk jaar komt er een gespaard bedrag vrij om te kunnen besteden aan goederen voor de club.

Activatiecode: kamponghockey
Meld je in de INTERSPORT VIP-app aan met activatiecode kamponghockey
Deze activatie code is dus van groot belang!

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk leden de INTERSPORT VIP-app downloaden en gaan gebruiken. Niet alleen krijg je zelf leuke korting, maar wij als club hebben er ook voordeel bij ;-)


INTERSPORT Twinsport Utrecht-City
Potterstraat 2
Utrecht 
(hoekje Oudegracht / Potterstraat, tegenover het oude postkantoor)


Hulp nodig bij het inloggen in de INTERSPORT VIP-app? 
Check het stappenplan:
INTERSPORTVIPappRegistratiestappenplan.pdf


2. Volvo Clubbonus voor KampongRij jij graag Volvo en ben je van plan er binnenkort eentje aan te schaffen? Doe dat dan bij Volvo Broekhuis! Kampongleden die een Volvo aanschaffen zorgen voor ene leuke Bonus voor Kampong! Jij levert er niks op in, want de clubbonus gaat niet ten koste van de inruil of andere extra’s. Koop jij een Volvo bij Broekhuis en kun je aantonen dat jij of e kind id is bij kampong? Dan neemt de importeur, Volvo Cars Nederland B.V. deze bonus voor zijn rekening! 
Ervaar vrijheid en veiligheid met Volvo. Spelers en ouders van jeugdleden van Kampong Hockey kunnen zorgen voor € 1.000 of € 500 in de clubkas!

Hoe werkt het?
Als je een nieuwe auto koopt of leaset bij Volvo Broekhuis, stort Volvo Cars Nederland € 1.000,- in de clubkas. Daarnaast geeft Volvo Cars Nederland ook € 500,- bonus aan de club bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid of ouder/verzorger van een lid.

Deze clubbonus gaat niet ten koste van de inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt. 

Dus als je een Volvo Select auto of een nieuwe Volvo gaat kopen of leasen en je hockeyt bij Kampong of bent een ouder van een jeugdlid, ga dan naar Volvo Broekhuis Utrecht-Overvecht!

Hopelijk tot snel!

 
Powered by LISA