volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Verhuur van veld / ruimtes / Kamponghal XXL

Wil je een veld reserveren bij SV Kampong Hockey?

Ons prachtige complex willen wij graag optimaal gebruiken. Lekker sporten op onze water- en zandvelden met daarbij de gezelligheid van ons clubhuis. Er kunnen trainingen, toernooien, sportdagen en clinics gehouden worden. Voor het laatste is ook technisch kader aanwezig. Vele bedrijven, scholen, maar ook particuliere initiatiefnemers vinden steeds vaker de weg naar Kampong voor een "gezond en sportief" treffen.

Een veld huren kan in principe alleen op doordeweekse dagen. In dit geval neem je vrijblijvend contact op met het Hockeykantoor om te informeren en te reserveren. Je kunt mailen via [email protected] , maar ook in de middaguren bellen naar 030 - 25 11 420.

Voor het reserveren van een hockeyveld (als Kampong Team) neem je afhankelijk van het moment vrijblijvend contact op met:

Veldreserveringen voor doordeweekse dagen, materiaal en trainingstijden
Technische Ondersteuning
Veldreserveringen voor zaterdagen
Wedstrijdsecretariaat Jeugd
Veldreserveringen voor zondagen
Wedstrijdsecretariaat Senioren


Wil je een ruimte reserveren in het Clubhuis bij SV Kampong Hockey?

Voor het reserveren van een ruimte in ons Clubhuis voor een bespreking, workshop, lunch, vergadering e.d. neem je contact op met Nummer 14 / de bar.
Je kunt ze aanspreken in het Clubhuis, bellen via 030-2006014, mailen via [email protected] of reserveer gemakkelijk online via nummerveertien.com/reserveren/

Winterperiode: Kampong XXL hal huren?

In de winterperiode staat op veld 4 de grote Kamponghal XXL. Deze hal bevat 4 volwaardige wedstrijdvelden inclusief tribunes.
Behalve hockey kan de accommodatie ook voor andere (sport)doeleinden (geen feesten en partijen) gebruikt worden.

Klik hier voor info en reserveren, of kijk voor meer informatie in de zaalcorner. 
Powered by LISA