volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Bedrijfshockey

Bedrijfshockey is er speciaal voor teams van bedrijven/ organisaties en geeft je de mogelijkheid om collega’s én andere bedrijven beter te leren kennen op een sportieve manier. Bij SV Kampong Hockey is al jaren bedrijfshockey mogelijk. Iedereen die graag hockeyt, én 18 jaar of ouder is, kan meedoen. Enige hockeyervaring is wel handig, maar het niveau van bedrijfshockey loopt uiteen van beginner tot gevorderden.


Speeldagen

Je speelt 12 à 14 wedstrijden in een seizoen op de maandagavond. De wedstrijden beginnen om half acht, acht uur of om negen uur. De aanvoerders geven de uitslagen van de wedstrijden direct na de wedstrijd, of ten minste uiterlijk woensdag na de speeldag door via de link. De standen, uitslagen en het programma zijn te vinden op KNHB.nl of via de hockey.nl app.


Samenstelling mixed-teams

Bedrijfshockey wordt gespeeld in mixed teams bestaande uit minimaal 4 dames, en maximaal 6 heren. Als een team anders is samengesteld dan is het team onreglementair samengesteld. Indien dit wordt doorgegeven aan de commissie bedrijfshockey en wordt de uitslag aangepast.


Keeper wenselijk en geen scheidsrechters

Het spelen met een keeper is wenselijk, maar niet verplicht. Alleen als er een keeper is mag er op de goal worden geslagen. Er worden geen scheidsrechters toebedeeld en fluiten doe je dus zelf. Houd het sportief en geef bij twijfel het voordeel gewoon aan je tegenstander.


Afzeggen

Het kan voorkomen dat de wedstrijd onverwacht moet worden afgezegd, omdat er bijvoorbeeld te veel spelers niet kunnen. Probeer in dat geval tijdig invallers te regelen. Mocht in een uiterste geval je de wedstrijd echt niet kunnen spelen dan kan de (vice-)captain dit tot 15:00 uur op de speeldag doorgeven door een mail te sturen naar [email protected]


Afgelastingen

Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kan een wedstrijd worden afgelast. Dit wordt op de speeldag zelf bekend gemaakt vanaf 15:00 uur. Het heeft geen zin om eerder contact op te nemen, want de keuring van de velden wordt pas om 14:45 uur op de speeldag gedaan. De afgelasting wordt gepubliceerd op de Kampong website en in de hockey.nl app.


Inschrijven

Jaarlijks vóór aanvang van ieder seizoen (uiterlijk augustus) kan je je opgeven door het inschrijfformulier in te vullen. Het inschrijfformulier zal naar de bestaande deelnemers worden gemaild. Ben je een nieuwe deelnemer of wil je meer informatie over bedrijfshockey? Mail dan naar [email protected].


Bedrijfshockeycommissie SV Kampong Regio Utrecht

[email protected]


 
Powered by LISA