volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Keepers & Materiaalcommissie

Materiaalcommissie

De Materiaalcommissie is er o.a. voor de keepers maar ook voor de coaches met de teams zonder vaste keeper: Zij zorgen ervoor dat je keepersuitrusting compleet is en goed zit. Is er iets kapot, versleten of past het niet meer, laat het weten aan de Materiaalcommissie:
[email protected]

Een paar tips wanneer je toch echt iets moet gaan doen: 
1. De ballen gaan je zeer doen
2. Je legguard en broek sluit niet meer aan
3. Je klompen zijn kleiner geworden dan je gewone schoenen. 

Als keeper merk je al snel dat iets niet goed meer is maar als coach zonder vaste keeper moet je hier zelf even op letten. Vraag zo af en toe je keeper of de uitrusting nog OK is. 

In totaal hebben we zo rond de 275 keeperstassen in beheer en er zijn 485 strafcorner maskers uitgegeven dit seizoen. Verder zorgen we per seizoen ervoor dat er zo'n 3000 ballen bij de teams terecht komen.  
Een mooie uitdaging die we als Materiaalcommissie elk jaar weer aan gaan. We zijn nu met 6 personen sterk dus tijd om ons weer even voor te stellen:


Strafcornermaskers en Borgregels
Hoeveel strafcorner maskers jouw team nodig heeft, wordt samen bepaald door team, coach en voor de jeugdteams de ouders. De materiaalcommissie levert maskers tegen een borg van 70 euro per masker. Deze borg maak je over bij het ophalen van de maskers op NL92 RABO 0140047387, t.n.v. SV Kampong Hockey Materiaalcommissie.
(We werken nog aan een beter systeem)

Bij het ophalen van de maskers zien we graag het bewijs van overmaken, dus via de app of een print. Overmaken kan dus ook tijdens het afhalen maar dan zien we dit graag terug via je bank app.
De borg wordt uiteraard weer teruggestort na inleveren van het uitgegeven masker.

Is er iets mis met het masker? Kom dan ook bij ons terug, want dan proberen we het te maken dan wel te vervangen.


Ballen
Bij de Materiaalcommissie proberen we zuinig te doen waar mogelijk en proberen we te repareren en te hergebruiken. Dat geldt ook voor ballen (die raken nog wel eens kwijt). Heb jij ballen over, of ballen gevonden? Lever ze dan in bij ons op de woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. We zitten naast veld 2 bij de lockers.

We wensen jullie allemaal een mooi hockeyseizoen!

Groet
de Materiaalcommissie  
Voor een afspraak mail ons dan even: [email protected].Kampong Goalie Academie
Voor de keepers op Kampong is er de Kampong Goalie Academie. De Goalie Academie zet zich in voor alle keepers op Kampong: top, breedte, senioren en junioren keepers. 

Coördinator
Geesjes Bos is coördinator van de Goalie Academie. Zij zorgt voor de communicatie, het samenbrengen van alle keepers op Kampong en het organiseren van evenementen.

Geesje is Veldcoördinator van de Onder 9 en Onder 10 (wissel-)keepertjes. Zij wil alle keepers een warme plaats geven binnen Kampong. In samenwerking met Martijn Drijver en Jeroen Fetter zorgt zij voor kwalitatief goede en persoonlijke training én een toffe sfeer; "serieus met de bal en grappen & grollen zonder de bal'

Ben je wisselkeeper bij de Jongste Jeugd (Onder 9 en Onder 10)? Met deze handige instructiefilmpjes helpen we je alvast op weg!

Filmpje 1: "De uitrusting" 

Filmpje 2: "De basishouding"

Filmpje 3: "Positioneren"

Filmpje 4: "Verwerken van de bal"

 


Je kunt haar benaderen voor goede ideeën, of als je op je veldtraining te veel als schietschijf wordt gebruikt. Of juist te weinig te doen krijgt.
Ook als je je vader of moeder een keer wil laten ervaren wat keepen is ... dan trekken we die ook gewoon een pak aan!

Contact
Je kunt Geesje aanspreken op Kampong of bereiken per e-mail: [email protected]

Keeperstraining
Onder leiding van de keeperstrainers van Martijn Drijver en Jeroen Fetter wordt er op woensdag getraind door de Kampong keepers op veld 4.
17u - 18u keepers jongens en meisjes O9 en O10 (6- en 8-tallen)
18u - 19u keepers jongens/meisjes O12 + meisjes O14
19u - 20u keepers jongens/meisjes O16 en O18 + jongens O14
20u - 21u keepers Senioren

 
Powered by LISA