volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Senioren

SV Kampong Hockey heeft een grote en levendige seniorenafdeling. We streven ernaar om op alle niveaus vertegenwoordigd te zijn, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan spelen. Daarnaast is er een actieve veteranenafdeling, waardoor je in principe een heel leven lang op Kampong kan blijven hockeyen.

Contactgegevens:
Seniorencommissie: [email protected]
Technische staf senioren: [email protected]
Ledenadministratie: [email protected]
Shirts: [email protected]

Trainingen:
Eind augustus voert de Technische Staf het trainingsschema in op deze website. Met je inlogcode (op te vragen bij de Ledenadministratie) kan je de trainingstijd opzoeken. Een verzoek voor een bepaalde trainingstijd kan vóór 1 augustus worden ingediend bij de Technisch Coördinator Senioren. Wegens de drukke bezetting kan de Technische Staf niet ieder team op de ideale trainingstijd of het ideale trainingsveld zetten. Selectieteams trainen 2 keer in de week op een waterveld, de overige teams 1 keer op een water-, semiwater- of zandveld.?

Trainer:
Als je een trainer wil, kan hiervoor een verzoek worden ingediend bij de Technisch Coördinator Senioren. Hiervoor in de plaats vragen wij jouw team om een trainer te leveren voor een ander team. Je kunt dit ook met een groepje organiseren, zodat jij niet iedere week training hoeft te geven. Hier staat een vergoeding tegenover.

Heb je zelf een trainer gevonden? Meldt dit z.s.m. bij de Technisch Coördinator, zodat hij deze trainer in het systeem kan zetten en zodat deze trainer ook een vergoeding kan krijgen.

Trainingsmateriaal:
Ieder team (met of zonder trainer) kan aan het begin van het seizoen (tijdens de aanvoerdersavond of de week erna) trainingsspullen (ballen, hesjes, pionnen) afhalen bij de Technische Staf. Deze materialen blijven eigendom van Kampong en dienen op verzoek weer te worden ingeleverd.


Meer vragen over trainingen:
Neem contact op met de Technisch Coördinator Senioren van de Technische Staf.


Wil je je aanmelden als Senior?
Wil jij op Kampong komen hockeyen in een niet-selectieteam? Kijk in onze "vacaturebank” bij welke teams er concreet ruimte is voor nieuwe spelers. Neem direct contact op met een team of mail de seniorencommissie met een kort stukje over jezelf en je hockeyervaring (plaats in het veld, leeftijd en dergelijke) zodat het team in kan schatten of er mogelijk een goede match is. De aanvoerder neemt vervolgens contact met je op, bijvoorbeeld om eens kennis te maken (en mee te trainen).
Als er inderdaad een match is, meld je dan aan via het inschrijfformulier. Aanmelden met meerderen tegelijk? Neem dan apart contact op met de Seniorencommissie. 

De periodes met de meeste kans op een plaats bij een team zijn van medio mei tot begin september en gedurende de winterstop. 

Speelgerechtigheid
Een speler die (nog) niet op de spelerslijst van een team staat is niet speelgerechtigd en mag derhalve niet meetrainen en geen wedstrijden spelen. Een uitzondering hierop is incidenteel meetrainen tijdens de plaatsingsperiode. Het spelen van competitiewedstrijden mag in deze periode niet. Dus zorg dat je je inschrijft als je bij ons wilt hockeyen!

Aanmelden
Lid worden? 

 
Powered by LISA