volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Jeugdbeleid

De Technische Staf Kampong organiseert alle trainingen en opleidingen binnen Kampong. Hierbij volgen ze de uitgangspunten zoals die in het Jeugdbeleid zijn vastgelegd.

Ontwikkeling van spelers
Of het nu om de topteams of de breedteteams gaat, de rode draad in de jeugdopleiding is de ontwikkeling van spelers op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak. Winnen is het doel van een wedstrijd, maar niet het belangrijkste doel van de trainer en coach.
Trainingen en coaching worden afgestemd op het niveau van spelers en teams, zodat elke jeugdspeler die aandacht krijgt die past bij zijn of haar hockeytalent en ambitie.

Veilige en stimulerende omgeving
De Technische Staf Kampong streeft ernaar dat alle jeugdspelers zich in een veilige en stimulerende omgeving kunnen ontwikkelen, en uiteindelijk gaan sporten op het voor hen hoogst haalbare niveau.

Topjeugdbeleid
In november 2017 is een update van het topjeugdbeleid gedaan. In dit beleidsplan zijn de volgende onderwerpen uitgewerkt:

     •    Selectiebeleid en teamindelingen        
     •    Doorstroombeleid en (uit)lenen van spelers
     •    Instroombeleid
     •    Procedure doorstroom A1 naar H1/D1
     •    Beleid omtrent trainers en coaches
     •    Professioneel handelen van trainers en coaches
     •    Samenwerkingsafspraken
 
Wil je meer weten?
Achter de inlog kun je het jeugdbeleid downloaden. Ga via Club naar Documenten en kies vervolgens voor Informatie voor leden. Hier is het jeugdbeleid (zowel top- als breedtejeugd te downloaden).

 
Powered by LISA