volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Opleidingsplan

Wij geloven dat persoonlijke aandacht, uitdagend trainen, goed rusten en gezond leven leiden tot succesvol en plezierig sporten. Hierin hebben zowel trainers, coaches, spelers als ouders een verantwoordelijkheid te nemen.

Leerthema's jeugdopleiding
Leren betekent fouten mogen maken. Wij stimuleren leren op drie niveaus:
•Individuele leerthema's Kampong-breed
•Individuele leerthema’s per (leeftijds)categorie
•Collectieve leerthema's

Voor een verdieping verwijzen wij naar het trainer/coach functieprofiel achter de inlog.

Kenmerken Kampong hockeyspeler
Een Kampong hockeyspeler toont passie en beleving, ontwikkelt zichzelf en is zelfkritisch. Hij accepteert tegenslagen, omarmt diversiteit, toont discipline, is respectvol naar zijn omgeving en is betrokken bij zowel het eigen team als de club.

Kenmerken Kampong hockeytrainer
Een Kampong hockeytrainer kenmerkt zich door gedrevenheid en het stellen van vragen. Hij ontwikkelt zichzelf en is zelfkritisch. Daarnaast verzorgt hij gevarieerde en uitdagende trainingen, zodat spelers de aandacht krijgen die past bij hun hockeytalent en ambitie.

Kenmerken Kampong hockeycoach
Een Kampong hockeycoach kenmerkt zich door een professionele en enthousiaste instelling waarbij hij in samenspraak handelt en inlevingsvermogen toont. Hij ontwikkelt zichzelf en is zelfkritisch.

Kenmerken Kampong hockeytraining
Een Kampong hockeytraining bevat diverse spelvormen, is dynamisch (en daardoor intensief), biedt iedereen op verschillende manieren voldoende uitdaging en stimuleert creativiteit, het maken van eigen keuzes en het dragen van verantwoordelijkheid.

Kenmerken Kampong hockeywedstrijd
Een Kampong hockeywedstrijd wordt gekenmerkt door een eigen stijl. Het team en de spelers gaan uit van hun eigen kracht en talent. Er wordt onderling positief gecoacht en gelijkwaardig samengewerkt. Iedereen levert maximale energie en strijd om telkens weer als team optimaal te presteren, waarbij gestreefd wordt om met creatief en aanvallend spel resultaat te boeken én spelplezier te bevorderen.

 
Powered by LISA