volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Accommodatie SV Kampong Hockey

SV Kampong Hockey beschikt op het sportcomplex aan de Laan van Maarschalkerweerd over negen hockeyvelden. Vijf watervelden, één semi-waterveld en drie zandvelden. 

Omnivereniging
Het sportcomplex wordt gedeeld met de vijf andere sportverenigingen waarmee Kampong Hockey de Federatie SV Kampong vormt: hockey, voetbal, cricket, squash, tennis en jeu de boules. In het clubhuis van onze omnivereniging kun je niet alleen 7 dagen per week terecht bij de bar van Nr.14, maar ook is er kinderopvang, huiswerkbegeleiding en een fysiotherapiepraktijk.

Gebruik en huur van de velden
Klik hier voor alle informatie over het gebruik en de huur van de velden. Voor overige vragen of opmerkingen over het (onderhoud van het) sportcomplex graag mailen naar [email protected]. Onder 'Contact' vind je de routebeschrijving en een plattegrond van het complex.

Defect
Zie je dat er iets stuk is op Kampong Hockey, geef het door! Kapotte doelen, lampen, hekken, sloten, sproeiers of een losliggende grasmat: stuur zo snel mogelijk een mail naar [email protected]. Wij zullen zorgen we dat de problemen zo snel mogelijk worden aangekaart.

Gevonden voorwerpen
Deze worden verzameld in de kist die staat in de hal links onderaan het trapje in de gang naar de kleedkamers. De spullen blijven ongeveer een maand liggen en worden dan aan een goed doel gegeven. 

Heb je iets gevonden? 
Waardevolle spullen zoals sticks, sleutels en portemonnees kun je afgeven bij de bar, kleding en bidons e.d. mag je in de bak onderaan de trap leggen.

Iets kwijt?
Kijk dan zelf in de bak onderaan de trap op zoek naar je spullen!


HORECA
Gastheren Simon de la Parra en Lukas Besseling van Nummer 14, de horeca in het Clubhuis, proberen zoveel mogelijk aan alle horeca wensen te voldoen. Kok Frank Rosenberg is al 20 jaar werkzaam op Kampong en maakt de lekkerste gerechten klaar.

De kaart en reserveren
Bij Nummer 14 kun je terecht voor een heerlijke lunch of diner. Je kunt bij hen ook een ruimte reserveren voor bijvoorbeeld een vergadering of bijeenkomst. Vraag ernaar bij de bar, of kijk op hun website: nummerveertien.com

Reserveren:
030 - 20 0 60 14

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
08:30 - 00:00 uur

Zaterdag
07:30 - 20:00 uur

Zondag
08:00 - 21:00 uurGEZOND CLUBHUIS
We vinden het belangrijk dat het aanbod van eten en drinken en de uitstraling in het clubhuis (en in onze automaten) gezonder is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leden en bezoekers. 

Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. 

Ons clubhuis heeft de volgende basis:

-Het clubhuis biedt in elke productgroep minstens één betere keuze aan.
Binnen de verschillende aangeboden productgroepen (zoals dranken, brood, snacks etc.) biedt het clubhuis minstens één betere keuze aan. Dit geldt voor het uitgestalde aanbod én voor het aanbod in de automaten. 
Betere keuzes zijn gedefinieerd door het Voedingscentrum. 

-Op de opvallende plaatsen liggen betere keuzes
Het clubhuis hanteert drie uitstralingspunten:
1.Op de opvallende plaatsen bij het uitgestalde aanbod staan alleen betere keuzes;
2.Op de opvallende plaatsen in de automaten staan alleen betere keuzes;
3.Als je eten of drinken aanbiedt bij de kassa, staan daar alleen betere keuzes.  

-Het clubhuis stimuleert water drinken
In ons clubhuis is water altijd beschikbaar, zowel bij het uitgestalde aanbod als in de automaten. We bieden een watertappunt, of flesjes water.

Onze ambitie:
Wij hebben de ambitie om de sportieve omgeving waar onze leden en bezoekers zich in bevinden, een omgeving te laten zijn met een gezonde uitstraling die gezonder gedrag stimuleert. 
SV Kampong heeft de ambitie om structureel een "Bronzen Sportkantine" te zijn:
- Het uitgestalde aanbod en het aanbod in de automaten bestaat voor minimaal 80 procent uit betere keuzes;
- We bieden groente en fruit aan;
- De aankleding van het clubhuis verleidt tot een betere keuze.

SV Kampong werkt structureel aan een Gezondere Sportkantine 
Het beleid laat duidelijk zien hoe de organisatie er ook op de lange termijn voor zorgt dat de kantine gezond blijft. 

Tevens is het één van de speerpunten in het contract met onze horecapartner, dat deze actief hierop let en het personeel hierop aanstuurt. Met hen hebben wij afgesproken dat we ieder jaar in januari het aanbod in kaart brengen met de Kantinescan van het Voedingscentrum.Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden verzameld in de kist die staat in de hal onderaan de trap richting de kleedkamers. De spullen blijven ongeveer een maand liggen en worden dan aan een goed doel gegeven. Ben je wat kwijt? Kijk dan of je spullen erin liggen. 

Heb je iets gevonden? 
Waardevolle spullen zoals sticks, sleutels en portemonnees kun je afgeven bij de bar. 

Iets kwijt?
Als je iets kwijt bent, kijk dan eerst in de kist die in de hal onderaan de trap staat. Heb je vragen over verloren spullen, dan kan je contact opnemen met het Hockeykantoor via 030-2511240 (op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur) of mail naar [email protected]  
Powered by LISA