volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Beleid vereniging

Kampong heeft ambitie!

Kampong draagt haar visie op de hockeysport en de rol van de hockeyvereniging graag uit. Missie, visie en doelstellingen staan hieronder (rechterkolom) beschreven.
Via de column 'Van de voorzitter" bespreekt de voorzitter de actuele stand van zaken binnen onze vereniging. De meest recente columns vind je in de linkerkolom.

Missie (‘waar staan we voor’)
Kampong Hockey is een bijzondere vereniging. Opgericht in 1935, meer dan 80 jaar oud. Ervaren, wijs, jong van hart en geest, leergierig en ambitieus, gezellig en genietend. Met ruim 3.300 leden zijn we groot. Veel belangrijker: Kampong Hockey biedt een thuis voor haar vele leden en toeschouwers.

Kampong Hockey is er voor haar sporters en publiek en kent als missie:

- We stellen onze leden in staat om tot in lengte van dagen te sporten en hun toeschouwers om daarvan te genieten;
- We helpen hockeyers om te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen;
- We zijn toegankelijk voor alle hulp en kwaliteit van vrijwilligers, professionals en sponsoren;
- We kennen onszelf, blijven onszelf en hebben oog voor onze omgeving.

Dit alles vormt een natuurlijk geheel: het hoort bij elkaar en versterkt elkaar. Binnen Kampong Hockey denken we steeds na over hoe acties, wensen en doelen zich tot deze missie verhouden. Op die manier heeft Kampong Hockey een idee van wat haar de komende jaren te doen staat als

Visie (‘waar gaan we voor’)
- Om te sporten en van de hockeysport te genieten:
Breedte- en tophockey maken samen Kampong Hockey, waarderen en maken verbinding met elkaar. Kampong Hockey staat voor hockeyplezier en het realiseren van sportieve doelen van al haar hockeyers. Een sterke clubbeleving bij haar leden en publiek is daarbij het fundament dat wordt gekoesterd. Kampong Hockey steunt de ambitie van haar topteams om aansprekende resultaten te boeken, deze zijn een bron van inspiratie en plezier voor al onze hockeyers en ons publiek.

- Om te leren en te ontwikkelen:
Opleiding, ontwikkeling en sportiviteit staan centraal. Geworteld in een lange historie staan we voor ontwikkeling van onze hockeyers, coaches/trainers en scheidsrechters, binnen en buiten het veld. Essentieel is een hoogwaardige opleiding, gericht op hockey en op gedrag.

- Om mee te doen:
Vrijwilligers en commissies staan in het middelpunt van onze vereniging. We zijn uitnodigend en laagdrempelig richting onze hockeyers en hun familieleden om hen een plek te geven als vrijwilliger. Onze professionele en ambitieuze organisatie is toegewijd aan leden, vrijwilligers en publiek.

- Om tussen anderen onszelf te zijn:
Als Utrechtse vereniging zijn we trots, nuchter, betrokken en gedreven. We stellen sfeer en veiligheid voorop, maken verbinding met andere Kampong- en hockeyverenigingen, de KNHB en de stad Utrecht: haar inwoners, de gemeentelijke politiek, het bedrijfsleven, de universiteit en de hogeschool.

Cultuur
- Vereniging, voor en door leden
- Innovatief in hockey, samenwerking en communicatie
- Betrokken en gedreven vrijwilligers
- Dienstverlenende en gepassioneerde professionals
- Sportief, veilig en gastvrij naar gasten, tegenstander, scheidsrechters en elkaar.

Pestprotocol
Per 12 november 2018 is het pestprotocol van kracht bij Kampong Hockey. Vragen? Stuur een mail naar [email protected]
Deze vind je op de pagina met brochures en info, zie hieronder.

Privacystatement
We hebben ook een privacyverklaring, zoals die per november 2018 geldt binnen Kampong Hockey.
Deze vind je op de pagina met brochures en info, zie hieronder.

Gedragscode en Gedragsregels
We hebben voor al onze leden, vrijwilligers en bezoekers een gedragscode opgesteld en gedragsregels, waar wij ons aan willen houden binnen Kampong. De code en de regels zijn gebaseerd op respect, gezond verstand, samenzijn en sportiviteit. 
Powered by LISA