volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Beheerder van de Kamponghal XXL gezocht

Nieuwsafbeelding

Maak het verschil deze winter bij SV Kampong Hockey!


Ben jij de enthousiaste en betrokken vrijwilliger die we zoeken? Van begin december tot begin maart bruist het bij SV Kampong Hockey van het zaalhockey, met maar liefst 150 teams die strijden in onze schitterende Kamponghal XXL. We zijn op zoek naar een beheerder die onze zaalhockeycompetitie vlekkeloos laat verlopen.

Jouw rol: Als beheerder van de Kamponghal XXL ben jij het aanspreekpunt tijdens het zaalseizoen voor de hal. Je zorgt ervoor dat de hal tijdig geopend wordt en aan het einde van de dag weer gesloten wordt, soms door jouzelf en soms door de teams. Daarnaast geef je de teams de benodigde informatie om hun wedstrijden soepel te laten verlopen.

Wat ga je doen?
Hal openen en sluiten: Op competitiedagen zorg je ervoor dat de hal op tijd open is en aan het einde van de dag weer netjes wordt afgesloten.
Teams ondersteunen: Je helpt teams bij vragen over bijvoorbeeld opstarten, scoreformulieren en het scorebord.
Aanspreekpunt zijn: Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en schakelt indien nodig met de juiste personen van Team Zaal.
Controle rondes: Tijdens het weekend controleer je de hal en meld je eventuele problemen aan het bouwteam van Team Zaal.

Wat bieden wij? 
Een gezellige en sportieve omgeving waarin jouw inzet direct bijdraagt aan het succes van het zaalhockey seizoen. Bovendien sta je er niet alleen voor: jouw collega’s van Team Zaal en je voorganger staan klaar om je wegwijs te maken.

Wie zoeken wij? 
Iemand met een hart voor zaalhockey en een paar uurtjes tijd per week gedurende het zaalseizoen. Ben jij de gedreven beheerder die we zoeken?

Interesse? 
Herken jij jezelf of iemand die perfect in deze rol past? Neem dan contact op met Jaap Biegelaar via [email protected] of met René Kemps via [email protected]. We kijken uit naar jouw reactie! 
 
Powered by LISA