volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Hockeyen met De Ridder Hockey in de herfstvakantie

Nieuwsafbeelding
De Ridder Hockey biedt tijdens de herfstvakantie weer twee te gekke kampen aan in samenwerking met Kampong Hockey. Ga op de foto met olympische held en Dames 1 speelster Luna Fokke tijdens Kampong Fundamentals of train samen met olympisch kampioen en Heren 1 speler Derck de Vilder tijdens Kampong Extreme.


Kampong Fundamentals - met Luna Fokke
Voor de jonge hockeyhelden van 4-9 jaar is Kampong Fundamentals op maandag 28 en dinsdag 29 oktober. Dit is jouw kans om je hockeyskills te boosten, samen te werken als een team en je reactievermogen te verbeteren onder begeleiding van het enthousiaste De Ridder Hockey-team.
Met leuke sociale activiteiten en coole materialen zoals opblaasveldjes en springkussens is er volop plezier te beleven. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan olympisch kampioen Luna Fokke langs voor een unieke meet & greet. Maak een foto met Luna en haar olympische medaille, laat je inspireren en stel je vragen aan deze olympische heldin. 


Kampong Extreme - met Derck de Vilder
Voor de tophockeyers van de toekomst is Kampong Extreme op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november de ultieme kans om je spel te boosten. Een uitgebalanceerd programma, vette hockeytools en de toptrainers van De Ridder Hockey stomen je klaar om de rest van het jaar als een pro te spelen. Tijdens de training op donderdag zal niemand minder dan olympisch kampioen Derck de Vilder aanwezig zijn om jou de kneepjes van het vak te leren. Uiteraard is er de kans om Derck het hemd van het lijf te vragen, met hem en de olympisch gouden medaille op de foto te gaan en hem uit te dagen in de pannakooi.

 
Powered by LISA