100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
niets gevondenniets gevonden

Heren 1 speelt gelijk, nipt verlies voor Dames 1

Nieuwsafbeelding
Den Bosch - Heren 1 2-2
De wedstrijd begon met een fel tempo, waarbij beide teams kansen creĆ«erden en elkaar geen moment rust gunden. Het was Heren 1 dat de score opende met een benutte strafbal van Jip Janssen. Den Bosch kwam echter snel terug en zelfs op voorsprong.

Na rust was het wederom Jip Janssen die zijn tweede van de avond maakte via een rake strafcorner. Beide teams waren in kwart vier op zoek naar de winnende treffer, maar deze kwam er niet. Hiermee maakte Heren 1 een einde aan de honderdprocentscore van Den Bosch.

Dames 1 - Den Bosch 1-2
In de herhaling van de halve finale van de Tulp Hoofdklasse Play-offs was het Den Bosch dat al snel de leiding nam op de Klapperboom. Ondanks de vroege achterstand hield keepster Babette Backers haar team in de wedstrijd met enkele spectaculaire reddingen. De strafbal die Den Bosch kreeg was echter onhoudbaar en zorgde voor de 0-2.

In de slotfase van de wedstrijd kreeg Dames 1 nog een strafbal. Met koelbloedige precisie schoot Noor van den Nieuwenhof de bal tegen de plank. Dames 1 vocht tot het laatste fluitsignaal, maar moest de overwinning aan de bezoekers laten.

Beide Kampong teams komen zaterdag 26 oktober in actie tegen Amsterdam. Om 15:00 uur speelt Dames 1 in het Wagener Stadion in Amstelveen. De herenwedstrijd wordt later die dag, om 18:30 uur, op de Klapperboom gespeeld.