volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Nieuw op Kampong: SportWays Dagkampen

Nieuwsafbeelding
Een zomer zonder hockey? Echt niet!
Zijn bij jou de zomerkriebels al begonnen en kan je niet wachten tot de zomervakantie? Wekenlang luieren, zonnen, lekker naar buiten en op vakantie. Maar wacht.. de zomervakantie betekent ook wekenlang geen hockey. Dáár steekt SportWays een stokje voor! Tijdens het hockeykamp bij ons op de club kun jij in de zomervakantie lekker blijven hockeyen. Geef jouw hockeyskills in de vakantie een boost, en begin het nieuwe seizoen met een voorsprong. 

Het dagkamp is van 12 tot en met 16 augustus, voor fanatieke hockeyers van 5 tot en met 14 jaar oud. Zien we je daar?


Welkomstkorting, van SportWays voor jou
Om het eerste hockeykamp van SportWays op Kampong te vieren, krijg jij 15% clubkorting. Gebruik de code FORZAKAMPONG om gebruik te maken van deze toffe actie!

Het hockeyprogramma van SportWays
Jonge hockeyfanatiekelingen, spelers én goalies van 5 tot en met 14 jaar oud, kunnen in de vakanties naar hartelust blijven hockeyen op de dagkampen van SportWays! Een uniek hockeyprogramma bij jou in de buurt, waarbij je op en rond het hockeyveld aan de slag gaat met hockey. Tijdens het kamp zijn er kleine trainingsgroepen gebaseerd op leeftijd en niveau. Zo gaat iedereen gegarandeerd als betere hockeyer naar huis. 
Je krijgt de hele dag vernieuwende en uitdagende hockeytrainingen en -clinics, waarbij je aan de slag gaat met nieuwe hockeyskills en jouw basistechnieken gaat verbeteren. Elke dag sluit je af met een spannend toernooi, waar je jouw nieuwgeleerde technieken direct kunt toepassen. 

 
Powered by LISA