volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Word jij de nieuwe Jeugd Team Coördinator MO12?

Nieuwsafbeelding

We zijn op zoek naar een enthousiast persoon die als lijn-coördinator binnen Kampong Hockey speciale aandacht heeft voor de Meisjes Onder 12. 


Wat doet de lijn-coördinator O12? 

Bij de Jeugd Team Coördinatoren (JTC) zijn 8 coördinatoren actief (J&M O12, J&M O14, J&M O16, J&M O18). Iedere coördinator is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken rond de teams binnen één lijn.
Je bent eerste aanspreekpunt voor teammanagers en informeert teambegeleiding, spelers en ouders van spelers over wijze van indelen, nieuwe spelregels, wijzigingen van trainingen en wedstrijden. Je ondersteunt de teambegeleiding bij issues in de teams en spreekt teambegeleiding en spelers aan in geval er problemen zijn. Je bezoekt regelmatig de wedstrijden van de teams binnen jouw lijn.
Er is periodiek overleg met de teambegeleiding en de hoofdtrainer / technisch coördinator over de het spelniveau van de spelers. Je hebt iedere maand een overleg met de JTC samen met de vertegenwoordiging van de Jeugdcommissie en Technisch Management. 


Hoeveel tijd kost het? 

Dit is afhankelijk van de lijn, maar gemiddeld zal het ongeveer 2 uur per week zijn.
Tijdens de periode van teamindelingen in mei/juni en/of het organiseren van de slotdag en het opstarten van het hockeyseizoen in augustus/september is de tijdsbesteding meer. Uiteraard doe je dit niet alleen! Bij een groot aantal activiteiten ondersteunen de JTC coördinatoren elkaar. 


Wanneer beginnen als lijn-coördinator O12? 

Nu wordt er aan de teamindelingen gewerkt. Je kan meteen meekijken met de huidige coördinator en ervaring opdoen. Dan is er voldoende tijd om jou wegwijs te maken en natuurlijk de documenten en ervaring aan jou over te dragen. 


Heb je interesse? 

Neem dan contact op met Rik-Jan Peters via mail naar [email protected] of neem contact op Hendrieke, Coördinator Meisjes onder 12 [email protected] 

Dan nodigen we je graag uit voor een toelichtend gesprek. 

 
Powered by LISA