volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Koningin Máxima op bezoek bij Kampong

Nieuwsafbeelding
Vandaag op 2 juli wordt op Kampong de actiebijeenkomst van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid (NCFG) gehouden. Dit samenwerkingsverband van bedrijven en overheidsorganisaties zet zich in voor de financiële gezondheid van hun klanten en werknemers. Ook financieel gezond sporten is daarbij een aandachtsveld.

Koningin Máxima is erevoorzitter van SchuldenlabNL een stichting die als doel heeft om Nederland schuldenzorgvrij te maken. Daarom is ze te gast op Kampong en werd hartelijk welkom geheten door de voorzitter van de Federatie Barbara Burgering.

De NCFG wil huishoudens die geldproblemen hebben met vijftig procent verminderen in 2030. Leden van de coalitie werken daarom samen aan het bespreekbaar maken van dit thema en aan het ondersteunen van werknemers met financiële problemen.

Tijdens de bijeenkomst licht voorzitter van de NCFG Peter Jacobs toe wat er tot nu toe is bereikt.

Financiële gezondheid binnen voetbalverenigingen wordt inmiddels bespreekbaar gemaakt via het project ‘Niemand Buitenspel’ van de KNVB en ING. De dag werd gemodereerd door Sadik Harchaoui, Chef de Mission van SchuldenlabNL.
 
Powered by LISA