volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren
niets gevondenniets gevonden

Vrijwilligers vacatures

Een club als Kampong kan niet zonder vrijwilligers, want Kampong zijn we samen!

Kampong Hockey is altijd opzoek naar hulp op verschillende manieren. Want zonder hulp van leden, ouders en begeleiders kunnen we deze prachtige club niet draaiende houden. 


WE NEED YOU! 
Je kunt helpen door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Een bestuursfunctie te vervullen? Of actief te zijn binnen een van de vele commissies die Kampong rijk is?

Zie hieronder de huidige vacatures en geef je op!


Overzicht huidige vacatures:


Vacatures Technische Staf:Speciaal voor jou als vrijwilliger: de Vrijwilligerscommissie

Kampong is een nieuwe commissie rijker: De Vrijwilligerscommissie (VWC). Kampong kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die helpen alles in goede banen te leiden. Alle jeugdteams van Kampong hebben natuurlijk coaches, managers en trainers nodig die zich vrijwillig inzetten voor het team van hun kind(eren). Daarnaast zijn er ook enthousiaste vrijwilligers nodig, die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven op Kampong. Daarom zijn vrijwilligers altijd welkom en hebben we nu een VWC die zich richt op deze hele belangrijke groep voor Kampong.VACATURES:

VACATURE: Jeugdcoördinator
JTC-ers zijn linking pin tussen Technische Staf en de jeugdteams. Het eerste aanspreekpunt voor coaches, spelers én ouders voor alle zaken rond trainingen en coaching. Wat doen ze?

Coördinatie
Problemen, knelpunten, ideeën en kansen die ze signaleren in de dagelijkse praktijk op en rond het veld, koppelen ze terug naar de technische staf, verantwoordelijke commissies en/of het bestuur.
In deze coördinerende en samenbrengende rol streven ze naar een prettige, veilige en sportief uitdagende omgeving voor onze jeugdspelers.

Kampioensdubbeltjes
JTC helpt ook bij de organisatie van de teamindelingen en bij evenementen en infoavonden. En ze hebben de eervolle taak om de kampioensdubbeltjes uit te reiken aan het eind van het (zaal)seizoen.

De leeftijdscategorieën D, C, B en A hebben elk een coördinatoor voor de meisjes en een voor de jongens. Daarnaast zijn er coördinatoren voor de E- en F-jeugd en voor de keepers.

Laat ons weten!
Als je vragen hebt, of voorstellen en ideeën hebt om het jeugdhockey nóg beter te laten functioneren, bel of mail JTC.

Tijdsinvestering: Je moet rekening houden met gemiddeld 2-4 uur per week. Iedere maand is er een vergadering met andere coördinatoren. De periode van de teamindelingen vraagt gemiddeld wat meer tijd.

Als coördinator werk je samen met een brede groep hele enthousiaste vrijwilligers. Je wordt onderdeel van het kloppende blauwe hart van de vereniging.

Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Kampong Klusteam

Vind jij het ook leuk om af en toe je handen uit de mouwen te steken in een gezellig team? Soms zijn er klussen op Kampong die heel erg fijn zijn als ze door een enthousiast clubje vrijwilligers worden opgepakt. Zo hebben we een materiaalruimte opgeknapt zodat hockeymaterialen weer netjes bewaard en opgeborgen kunnen worden. Ook zijn er tegels gelegd onder de Rabotribune zodat de Kamponghal goed en veilig kan overwinteren tijdens het veldseizoen.
Het wordt tijd voor een Kampong Klusteam met enthousiaste aanpakkers!

Heb je interesse?
Mail naar Rutger Hardick: [email protected]
VACATURE: Vrijwilligerscommissie
Kampong kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die helpen alles in goede banen te leiden. De Vrijwilligerscommissie brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar, coördineert de vacaturepagina, draagt zorg voor waardering van de vrijwilligers en zorgt dat iedere vrijwilliger die bij jeugdhockey op Kampong is betrokken een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegt.

Vind jij het leuk om contact met commissies te onderhouden, hen te ondersteunen bij de werving van vrijwilligers en aanspreekpunt te zijn voor onze vrijwilligers? De vrijwilligerscommissie is op zoek naar twee nieuwe leden.

Heb je interesse?
Stuur dan een mail naar de commissie: [email protected]

VACATURE: Arnoud Naeff Fonds
We zoeken een enthousiaste vrijwilliger voor het AN Fonds. We zoeken een enthousiaste vrijwilliger voor het AN fonds. Het Arnaud Naeff Fonds zet zich in om iedereen een plezierige tijd op Kampong te geven. Soms door eigen initiatieven en soms door een financiële bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten. Arnaud Naeff heeft 50 jaar lang training gegeven aan de jeugd op Kampong Hockey. Bij 'Naud' staat het plezier in het spelletje voorop. Of je nu wint of verliest, in een breedte- of in een topteam speelt ... hij is gelukkig als iedereen met een glimlach op Kampong rondloopt. Naud is zelf ook nog vaak op de club te vinden. Het AN Fonds ondersteunt verschillende initiatieven, mn gericht op de jeugd die in de breedte teams speelt maar ook voor senioren. Recent ondersteunde het ANF o.a. het C/D feest, de Stay Fit trainingen voor de A/B jeugd en de senioren, extra trainers op de instuif trainingen voor de C/D jeugd en extra trainingsmaterialen voor alle breedte jeugd.

Laat ons weten! Wil jij een bijdrage leveren aan deze positieve commissie om het gedachtegoed van Naud hoog te houden, reageer dan snel. Stuur een mailtje naar [email protected]

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur per week.
VACATURE: Sponsorcommissie
De sponsorcommissie zorgt ervoor dat Kampong Hockey de nodige extra inkomsten krijgt voor breedte- en tophockey en dat doen we door het werven van sponsoren. Dat kunnen kleine bedrijven uit de omgeving van Utrecht zijn, maar ook grote bedrijven die Kampong graag een warm hart toedragen. We zoeken sponsoring in de vorm van een financiële bijdrage in de clubkas, maar ook andere vormen zijn natuurijk altijd mogelijk.

Als grootste hockeyvereniging van Nederland en onderdeel van omnisportvereniging SV Kampong hebben wij onze sponsoren veel te bieden. Niet alleen naamsbekendheid via de website of een bord of doek langs het veld, maar ook zijn er netwerkborrels en bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten rondom Hoofdklasse wedstrijden die ervoor zorgen dat onze sponsoren deel gaan uitmaken van de grote Kampong community.

Sponsorcommissie
Voor de Sponsorcommissie zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten om nieuwe sponsoren te werven, maar ook om de huidige sponsoren te behouden en bestaande contracten te verlengen.
 • Is sales jouw drive en denk jij dat je Kampong kunt helpen nieuwe sponsoren binnen te halen?
 • Of ben je juist goed in het onderhouden van de contacten met bestaande sponsoren en weet jij ze in de watten te leggen?
 • Kun je onderhandelen om het beste sponsorpakket samen te stellen, zodat de sponsor zich met een tevreden gevoel bij ons aansluit?
 • Kom jij eens per 4-6 weken bij elkaar met jouw overige sponsorcommissieleden om de voortgang te delen en nieuwe plannen te maken?
 • Voel je je thuis op de borrels en events die de sponsorcommissie organiseert voor haar sponsoren?

Tijdsinvestering: Gemiddeld 1 uur per week

Een (groot) netwerk om uit te putten is altijd handig, maar niet persé noodzakelijk. Fijn als je sociaal bent ingesteld en voor Kampong het verschil wilt maken.

Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis zouden willen helpen tijdens evenementen. Denk aan het controleren van tickets, het begeleiden van publiek, het vermommen als Klappie, het helpen met opbouwen, verslaglegging tijdens evenementen, etc.

TijdsinvesteringDit gaat om een dag of misschien zelfs een paar uurtjes meelopen en helpen waar nodig. We proberen een poule op te bouwen met mensen die het leuk vinden om heel af en toe een handje te helpen en zo de Kampong evenementen in de toekomst van dichtbij te ervaren.
Ook is het mogelijk om stage opdrachten uit te voeren m.b.t. evenementen.

Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]

SV Kampong hockey is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste trainer voor de dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond trimgroepen. 

Trimhockey?
Trimhockey is een goede manier om de sport te leren kennen of om het hockeyen weer op te pakken zonder gebonden te zijn aan een vast team. Zeer geschikt voor ouders en (ex)hockeyers die naast studie, gezin of drukke baan gewoon nog even een balletje willen slaan zonder verplichtingen. Ook beginners en  jong senioren (18-26 jaar) kunnen bij trimhockey terecht om de basistechnieken te leren en het spelletje te leren spelen onder begeleiding van een trainer. 

Er worden oefeningen gedaan ter bevordering van de techniek en het spelinzicht en er wordt afgesloten met een onderling wedstrijdje. Daarnaast werk je met stick en bal aan je fitheid.

De leeftijd van de 'trimmers' varieert van 18 tot 50 jaar. Het is goed om te weten dat iedereen rekening houdt (dient te houden) met de ervaring van medespelers. Dat wil zeggen: bij trimhockey wordt op een 'vriendelijke' manier gehockeyd. Spelplezier en veiligheid staan voorop.

Er zijn trimgroepen op dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. De groepen zijn ingedeeld op niveau. 

Tijdsbesteding:
Trimgroep Beginners dinsdagavond 19:45-21:15 uur 
Trimgroep Gevorderd 1 woensdagavond 21:00-22:30 uur
Trimgroep Gevorderd 2 woensdagavond 21:00-22:30 uur
Trimgroep Beginners woensdagavond 21:00-22:30 uur  
Trimgroep Jong Senioren (18 t/m 26 jaar) vrijdagavond 19:30-21:00 uur

Periode:
Een volledig seizoen beslaat 40 weken. 
Eerste blok 1 (veld): week 34 t/m week 48
Tweede blok (zaal + winter-trim): week 48 t/m week 5
Derde blok (veld) week 6 t/m week 26

Kenmerken:
Enthousiast, praktisch, flexibel, sociaal, improvisatie vermogen, hockey know-how, gestructureerd, heldere communicatieve vaardigheden, pro-actief.

Opleiding:
Basisopleiding trainer (Kampong intern), HT-1 of -2 of aantoonbare ervaring als trainer binnen een vereniging. Enige basiskennis van het hockeyspel is gewenst. 

Omschrijving:
Je verzorgt de veldtraining. Bedenkt de oefeningen, geeft instructie aan de deelnemers en begeleid spel-/wedstrijdvormen. 

Heb je interesse?
Patrick Jeuken (Technisch Manager Breedtesport) [email protected]


VACATURE: Technische Staf Kampong Breedte

Instuif?
De Instuif is een extra trainingsmoment voor breedteteams waaraan spelers/-sters uit de onder 12 en onder 14 (6e team en lager) vrijblijvend kunnen deelnemen. Het accent in de trainingen ligt vooral op het verbeteren van verschillende technische (basis-)vaardigheden waarbij de verbinding wordt gemaakt met de toepassing van deze technieken in spel- en wedstrijdsituaties.

Periode:
Een volledig seizoen beslaat maximaal 25 weken (veld). Er zijn géén activiteiten gedurende niet-competitiedagen (veld) en tijdens de zaalperiode. 
Eerste blok 1: week 36 t/m week 47
Tweede blok: week 10 t/m week 23

Kenmerken: 
Enthousiast, praktisch, flexibel, sociaal, improvisatie vermogen, hockey know-how, gestructureerd, heldere communicatieve vaardigheden, pro-actief.
   
Opleiding: 
Minimaal HT-1 of -2 of aantoonbare ervaring als trainer of trainingscoördinator binnen een vereniging. Goede basiskennis van het hockeyspel is vereist.

Omschrijving: 
De Veldcoördinator coördineert de veldtraining. Hij/zij zorgt voor het uitzetten van het trainingsveld (oefeningen), het instrueren van de (ouder-/jeugd-)trainers en de organisatie op het veld (tijdbewaking, wissels). Over het trainingsprogramma sta je in nauw contact met de Technisch Manager Breedte. Verder is de Veldcoördinator betrokken bij de ontwikkeling en opleiding van spelers zoals staat omschreven in het opleidingsplan.

Heb je interesse?
Patrick Jeuken (Technisch Manager Breedtesport) [email protected]


VACATURE: Technische Staf Kampong Breedte

Kenmerken:
Sociaal en praktisch ingesteld, flexibel en bereikbaar, proactief, duidelijk en heldere communicatie

Opleiding:
Bij voorkeur KNHB HT2 of HT3 gediplomeerd of aantoonbare ervaring als trainer of trainingscoördinator binnen een vereniging (of bereid diploma's te halen). Goede basiskennis van het hockeyspel is vereist.

Omschrijving:
Het professioneel coördineren, begeleiden en ondersteunen van de senioren selectie- en breedte teams, de trimmergroepen en senioren instuif.

Tijdsbesteding:
De Technisch Coördinator (10 uur) voert de werkzaamheden gedurende een aantal vaste en een aantal variabele momenten.

Periode:
40 weken in het jaar (400 uur p/seizoen). Week 34 t/m week 26

Heb je interesse?
Patrick Jeuken (Technisch Manager Breedtesport) [email protected]


VACATURE: Technische Staf Kampong Breedte
SV Kampong hockey is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste trainers voor onze breedte teams. Er wordt door deze trams op één vast moment in de week getraind. 

Kenmerken: 
Enthousiast, praktisch, flexibel, sociaal, improvisatie vermogen, hockey know-how, gestructureerd, heldere communicatieve vaardigheden, pro-actief.

Opleiding: 
Basisopleiding trainer (Kampong intern) of aantoonbare ervaring als trainer binnen een vereniging. 

Omschrijving: 
Als trainer stel je het trainingsprogramma samen en verzorg je de veldtrainingen. Op het veld word je ondersteund door de Technisch Coördinatoren Junioren.

Periode: 
Vanaf week 35 t/m week 23. 

Tijdsbesteding: 
1 uur per week (excl. voorbereiding). 

Heb je interesse?
Gaby van der Kooij (Technisch Coördinator junioren) 
Patrick Jeuken (Technisch Manager Breedtesport)


VACATURE: Technische Staf Kampong Breedte
SV Kampong hockey is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste trainers voor een aantal sterkte teams (O12-3, O14-3, O16-3, O18-3). Er wordt twee keer in de week getraind. 

Kenmerken: 
Enthousiast, praktisch, flexibel, sociaal, improvisatie vermogen, hockey know-how, gestructureerd, heldere communicatieve vaardigheden, pro-actief.

Opleiding: 
Basisopleiding trainer (Kampong intern) of aantoonbare ervaring als trainer binnen een vereniging. 

Omschrijving: 
Als trainer stel je het trainingsprogramma samen en verzorg je de veldtrainingen. Op het veld word je ondersteund door de Technisch Coördinatoren Junioren.

Periode: 
Vanaf week 35 t/m week 23. 

Tijdsbesteding: 
2 uur per week (excl. voorbereiding). 

Heb je interesse?
Gaby van der Kooij (Technisch Coördinator junioren) 
Patrick Jeuken (Technisch Manager Breedtesport)

"Een stage op Kampong?”

Beste student,

Ben je voor het studiejaar 2023-2024 op zoek naar een stageplek in een sportieve en uitdagende omgeving en heb je hockeyervaring? Dan is SV Kampong Hockey misschien iets voor jou!

SV Kampong Hockey is een door SBB gecertificeerd 'leerbedrijf'. Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde hockey professionals. Je bent dus in goede handen!

Wat voor soort stage kun je lopen?
 • Trainen van een (jongste) jeugd team
 • Trainen van keepers bij de Kampong Goalie Academie
 • Training gegeven bij de Instuiftrainingen of Trainingsgroepen
 • Trainen van een Para-hockeyteam
 • Begeleiden van (jongste) jeugd trainers (indien je meer hockeyervaring hebt)
 • Assisteren of meelopen met een prestatie/selectieteam
 • Projectstage zoals het organiseren van een evenement of toernooi 

Niveau/ervaring:
Hockeyachtergrond verplicht (niveau 3/4)

Dagen en tijden:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 – 19.30 uur
woensdag van 14.00 – 19.30 uur

Reageren:
Graag een CV sturen naar Patrick Jeuken, [email protected]

Hierna volgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 
Coaches topjeugd elftallen
Kampong is trots op haar jeugdopleiding en wil talentvolle jonge hockeyspelers- en speelsters de beste kans geven om zich tot het allerhoogste niveau te ontwikkelen. 
Onze coaches vormen een heel belangrijke schakel hiervoor en daarom biedt Kampong ook uitgebreide begeleiding voor haar top coaches. 

Goed voor onze jeugd en goed voor de coach die zichzelf wil ontwikkelen!
We kijken vooruit en zo ook nu al naar het seizoen 2022-2023 en we zoeken versterking!

In onze groep van (assistent-) coaches en trainers voor onze topjeugd elftallen (A1/B1/ C1-2/ D1-2) voor het komend seizoen zullen een aantal mogelijkheden ontstaan.
Dus heb je ruime ervaring met het coachen en trainen van talentvolle en ambitieuze jeugdspelers, kijk je ernaar uit om jezelf te ontwikkelen als coach en wil je graag op het allerhoogste niveau coachen en gecoacht worden? Dan gaan we graag met je in gesprek. 
Gezien de stevige tijdsinspanning bieden we ook een vergoeding voor je inzet voor onze jeugdopleiding.

In de komende maanden vormen we onze nieuwe technische staff voor het komende seizoen en wie weet kun jij onderdeel worden van ons bekwame team van top coaches. 

Laat het ons weten en bij interesse of vragen graag een reactie op:  [email protected]

Wat doet de VWC?

De VWC wil een klimaat realiseren waarbinnen het makkelijk is om vrijwilligers te interesseren en te behouden. De VWC is een centraal aanspreekpunt voor (ouders/verzorgers van jeugd) leden met vragen over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen Kampong. De VWC vervult de rol van aanjager en coördinator bij het geven van inzicht in de werkzaamheden van verschillende commissies op Kampong. De VWC zorgt dat openstaande functies inzichtelijk en toegankelijk zijn voor alle betrokkenen. De VWC brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar. De VWC draagt zorg voor waardering van de vrijwilligers en behartigt waar nodig de belangen van de vrijwilligers binnen de club. De VWC heeft daarnaast de taak om ervoor te zorgen dat iedere vrijwilliger, betrokken bij jeugdhockey op Kampong, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegt.

Voor meer informatie bekijk het vrijwilligersbeleidsstuk.


WE NEED YOU!

De VWC is gestart met alle vacatures in de diverse commissies op 1 plek bij elkaar te brengen: deze vacaturepagina!
Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op andere (vak)gebieden zoals communicatie of organisatie. Houd de pagina in de gaten, wacht niet tot je gevraagd wordt maar meld je vooral aan als je een passende functie ziet. Ook bij de VWC zoeken we nog een enthousiaste vrijwilliger die wil helpen de VOGs van alle vrijwilligers te coördineren.


Vragen

Als je vragen/opmerkingen of ideeën hebt, mail ons dan op [email protected].

Kampong zijn we samen
Aimée Bosman, Sophie Slippens, Petra Vos, Nina Winters

 
Powered by LISA